Arslan Aannemers

Arslan Aannemers is hard op weg om alle Nederlandse huishouden te veroveren. Wij hebben ons ontwikkeld als een onmisbare partner in ’t realiseren van droomwoningen door heel Nederland. Wil jij ook meebouwen aan een snel groeiende succes? Bekijk onderaan de vacatures en solliciteer op een functie die bij jou past.

Is een van deze functies wellicht iets voor jou?

Dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet en wie weet maak jij straks onderdeel uit van ons team!

Woonadviseur Vacature

Maak jij samen met onze gasten van hun huis een échte thuis en wil jij ze inspireren met de woonkeuzes én de inrichting van hun nieuwe woning? Dan is deze functie iets voor jou!

Woondaviseur vacature bekijken

Solliciteren

Front-Office Medewerker Vacature

Arslan Wonen is op zoek naar een front-office medewerker. Wegens toenemende baliewerkzaamheden zijn we op zoek naar een fulltime baliemedewerkster om ons team te versterken.

Front-Office Medewerker vacature bekijken

Solliciteren

Magazijn medewerker vacature

Arslan Wonen is opzoek naar een magazijn medewerker. De magazijnmedewerker zorgt voor het beheer van de goederenstroom. Hij/zij controleert zendingen van leveranciers, zorgt voor een goed kloppende voorraad, zorgt voor onderhoud aan meetinstrumenten en machines en verzamelt materialen uit het magazijn voor projecten.

Magazijn Medewerker vacature bekijken

Solliciteren

Marketing medewerker vacature

De medewerker marketing & communicatie draagt zorg voor het uitbreiden en in stand houden van de naamsbekendheid van het bedrijf en haar diensten, faciliteiten en arrangementen bij gedefinieerde doelgroepen. Hiertoe draagt hij/zij zorg voor in- en externe communicatie in samenwerking met eventueel reclamebureaus en beheert en bewaakt de huisstijl.

Marketing medewerker vacature bekijken

Solliciteren

Marketing manager vacature

De marketing manager draagt zorg voor het uitbreiden en in stand houden van de naamsbekendheid van het bedrijf en haar diensten, faciliteiten en arrangementen bij gedefinieerde doelgroepen. Hiertoe draagt hij/zij zorg voor in- en externe communicatie in samenwerking met eventueel reclamebureaus en beheert en bewaakt de huisstijl.

Marketing manager vacature bekijken

Solliciteren
Benieuwd naar ons team?