Arslan Group

Arslan Aannemersbedrijf, Arslan Wonen en Bouw & Boor Bouwmaterialen vallen onder Arslan Group.

Van verbouwingen, onderhoud, nieuwbouw tot raamdecoratie, sanitair en vloeren. Ontwerp, design en architectuur diensten vallen ook onder ons scala aan diensten. Daarmee zijn we een compleet bouwbedrijf die van begin tot eind voor jou klaar staat om aan al jouw (verbouwing) wensen te voldoen.

Verder heeft Arslan Group een visie, missie en kernwaarden. Het doel van het bedrijf is om ervoor te zorgen dat zijn personeel dezelfde kant op kijkt, aldus dat de werknemers de visie en missie begrijpen en uitvoeren en de kernwaarden beamen.

Is een van deze functies wellicht iets voor jou?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet en wie weet maak jij straks onderdeel uit van ons team!

Inkoopmanager

In deze functie houd je je naast leidinggeven ook bezig met het bepalen van de inkoopstrategie, neem je nieuw personeel aan en zorg je ervoor dat het contact met de klanten goed is.

Bekijk deze vacature

MAAK KENNIS MET HR

Hi, ik ben Yeliz Alatas. HR-medewerkster binnen Arslan Group. Leuk om op deze manier, kort, kennis te maken. Ik zal je in een notendop toelichten wat mijn werkzaamheden zijn en wat jij kunt verwachten van mij als potentiële collega.

Yeliz

Momenteel ben ik verantwoordelijk voor alle HR gerelateerde zaken binnen Arslan Group.

Ik ben er om onze medewerkers te ondersteunen en te adviseren op het gebied van arbeidsvoorwaarden, loopbaanontwikkeling en andere HR-gerelateerde zaken. Daarnaast ben ik er om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Bij Arslan Group streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin onze collega’s kunnen groeien en hun volledige potentieel kunnen bereiken. We begrijpen dat elke collega uniek is en zijn eigen behoeften heeft. Daarom werken we hard om maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van elk individu.

We staan altijd open voor feedback en suggesties van onze collega’s, omdat we geloven dat we samen kunnen werken aan het creëren van een nog betere werkplek. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

We kijken er naar uit om met jou samen te werken, en om te zorgen voor een positieve en productieve werkomgeving bij Arslan Group.