Arslan Group

Arslan Aannemersbedrijf, Arslan Wonen en Bouw & Boor Bouwmaterialen vallen onder Arslan Group.

Van verbouwingen, onderhoud, nieuwbouw tot raamdecoratie, sanitair en vloeren. Ontwerp, design en architectuur diensten vallen ook onder ons scala aan diensten. Daarmee zijn we een compleet bouwbedrijf die van begin tot eind voor jou klaar staat om aan al jouw (verbouwing) wensen te voldoen.

Verder heeft Arslan Group een visie, missie en kernwaarden. Het doel van het bedrijf is om ervoor te zorgen dat zijn personeel dezelfde kant op kijkt, aldus dat de werknemers de visie en missie begrijpen en uitvoeren en de kernwaarden beamen.

Is een van deze functies wellicht iets voor jou?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet en wie weet maak jij straks onderdeel uit van ons team!

Front Office medewerker

Ben jij een zelfstarter die het werk ziet liggen? Vind jij het leuk om te socializen en ben jij zowel sociaal als organisatorisch ingesteld? Dan zoeken we jou! Om onze ambitie waar te maken zijn we namelijk op zoek naar een Front Office Medewerker.

Bekijk deze vacature

Baliemedewerker

Weet jij wat gastvrijheid is en ben je flexibel inzetbaar? Ben jij klantgericht en vind je het leuk om het aanspreekpunt te zijn? Ben jij per direct beschikbaar? Lees dan gauw verder!

Bekijk deze vacature

MAAK KENNIS MET HR

Hi, ik ben Sanur Uslu-Iktu. HR-adviseuse binnen Arslan Group. Leuk om op deze manier, kort, kennis te maken. Ik zal je in een notendop toelichten wat mijn werkzaamheden zijn en wat jij kunt verwachten van mij als potentiële collega.

Sanur Uslu - Iktu - HR Adviseuse

Wij zijn er om onze medewerkers te ondersteunen en te adviseren op het gebied van arbeidsvoorwaarden, loopbaanontwikkeling en andere HR-gerelateerde zaken.

Bij Arslan Group streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin onze collega’s kunnen groeien en hun volledige potentieel kunnen bereiken. We begrijpen dat elke collega uniek is en zijn eigen behoeften heeft. Daarom werken we hard om maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van elk individu.

Ons team bestaat uit ervaren HR-professionals die zich inzetten voor het succes van ons bedrijf en onze medewerkers. We zijn er om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden bij loopbaanontwikkeling.

We staan altijd open voor feedback en suggesties van onze collega’s, omdat we geloven dat we samen kunnen werken aan het creëren van een nog betere werkplek. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

We kijken er naar uit om met jou samen te werken, en om te zorgen voor een positieve en productieve werkomgeving bij Arslan Group.