Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Klik hier om een offerte aan te vragen of kom langs in onze showroom. Onze woonadviseurs denken graag met je mee.

Wat zijn jullie werktijden?

Onze vakspecialisten vertrekken om 07.30 naar hun eerste project vanuit ons kantoor in Rotterdam aan de Thurledeweg. Afhankelijk van de opdracht vertrekt de specialist rond het middaguur naar zijn tweede opdracht. Aankomst bij jouw woning is afhankelijk van de afstand vanuit ons kantoor of van het laatste project.

Wanneer start de opdracht?

Op voorhand communiceren wij de startdatum altijd met een startweek. In deze dagelijks veranderende organische branche is de start dag kort voor de beginweek bekend en communiceren wij deze z.s.m. met jou.

Wat is jullie werkwijze na goedkeuring project?

Na goedkeuring wijzen wij een projectmanager aan van Arslan Aannemers. De projectmanager is jouw contactpersoon gedurende het gehele project voor alle arbeid gerelateerde vragen. Hij plant samen met jou een afspraak in om bij jou op locatie langs te komen voor de plaatselijke inventarisatie. Voor productvragen kun je terecht bij jouw eigen vertrouwde woonadviseur.

Leveren jullie ook de producten?

Via Arslan Wonen leveren wij de gewenste producten. Bezoek onze website voor de laatste trends op het gebied van woonproducten. Het grootste voordeel hierbij is dat je alles bij één partij afneemt en onder kunt brengen. Zo hoeft je niet te schakelen met verschillende leverpartijen. Wij bestellen de producten, slaan het voor je op, transporteren het naar jouw woning volgens planning en bieden de nazorg voor de producten inclusief garanties.

Welke werkzaamheden en diensten leveren jullie?

Welke taal spreken jullie medewerkers?

Onze collega’s hebben verschillende cultuurachtergronden. In elk groep spreekt minimaal één collega Nederlands. De grote lijnen worden gecommuniceerd via de Project Manager.

Hoe verloopt de communicatie tijdens het project?

Tijdens het project wordt er voornamelijk gecommuniceerd met de Project Manager. Hij is jouw aanspreekpunt. Voor alle productvragen kan je terecht bij jouw woonadviseur van Arslan Wonen.

Hoe wordt mijn woning opgeleverd?

Bij opdrachten boven 20.000 Euro excl. btw wordt de woning compleet door onze schoonmaaksters schoon gemaakt en woon klaar opgeleverd. Bij opdrachten onder 20.000 Euro excl. btw wordt de woning bezemschoon opgeleverd.

Bieden jullie garanties?

Op al onze producten gelden fabrieksgaranties. Omdat wij een officiële dealer en retailer zijn zetten wij deze garanties één op één door. Voor garanties over onze werkzaamheden bekijk onze algemene voorwaarden.

Vanwege de grote hoeveelheid aanvragen komen wij na akkoord en (aan-)betaling van jouw offerte langs bij jouw woning. In overleg met jou en de Project Manager en ongeveer 1 tot een paar weken voor het start van jouw project.

Wij als Arslan Group bestaan uit meerdere bedrijven waaronder Arslan Aannemers en Arslan Wonen. Arslan Aannemers is voor alle arbeid en aannemerswerk dat je aan jouw woning wenst te laten doen. Arslan Wonen is voor al jouw producten binnen- en buitenshuis. Omdat wij alles van begin tot eind voor jou uit handen kunnen nemen zal je uiteindelijk in totaal twee offertes van ons ontvangen. Eén met alle arbeid en de nodige werkzaamheden. Eén met alle productitems.

Jouw offerte is na uitgave 5 dagen geldig en kan in overleg verlengd worden. Wel onder voorbehoud van de vele prijswijzigingen waar we in de branche momenteel mee te maken hebben. Iedere product offerte van Arslan Wonen dient bij akkoord binnen vastgestelde termijn volledig voldaan te worden. Iedere aannemersofferte van Arslan Aannemers dient bij akkoord aanbetaald te worden met de juiste percentage (zie algemene voorwaarden).

Staat je vraag er niet tussen?