Samen ontwikkelen we jouw unieke woning, op basis van jouw wensen en behoeften. Desgewenst in samenspraak met een interieurarchitect. Alle vragen die je hebt worden tijdens dit overleg beantwoord.

Je ontvangt van ons, vrijblijvend, een compleet uitgewerkte offerte. Deze is inclusief alle werkzaamheden, transport, producten en bezemschoon opleveren.

Wijzingen
Tot aan het moment dat jij akkoord geeft op de offerte, kunnen wij wijzigingen doorvoeren. Indien deze wijzigingen van invloed zijn op de reeds overeengekomen prijs, dan ontvang je hierover een bericht vooraf. Het eventuele meer- en/of minderwerk wordt op de tussentijdse factuur verrekend.

Planning
Aan de hand van de door jou gewenste opleverdatum, maken wij op basis van ervaring een reële tijdsplanning. Rekening houdend met bezetting, levertijden, werktijden, etc. De planning rekent terug vanaf de geschatte opleverdatum.

Inmeten
Meten is weten. Wij brengen derhalve altijd vooraf een bezoek aan de projectlocatie om de situatie in de praktijk te kunnen beoordelen. We maken maatwerk en derhalve is een exacte maatvoering de basis voor een perfect eindresultaat.

Na de planning, vindt de verbouwing/renovatie bij jouw locatie plaats. Eindelijk krijg je zicht op het eindresultaat. Vragen? Spreek dan de aangewezen Project Manager aan en hij staat jou graag te woord.

Samen met jou lopen wij jouw project na. Hierbij worden de door ons opgemerkte punten samen met jouw eigen opmerkingen verwerkt in een overzichtelijke lijst met opleverpunten. Heb je onverhoopt later nog een puntje van aandacht, dan horen wij dit graag zodat we ook dit samen kunnen oplossen.

Wij beschikken over een eigen servicedienst, zodat jij ook na oplevering verzekerd bent van goede service bij jou op locatie.

Start met het realiseren van jouw woning!