Tandarts praktijken

Van start tot finish, wij nemen alles uit handen voor tandartspraktijken. Of je nu droomt van een nieuwe praktijkruimte of je bestaande wilt upgraden, wij maken het gemakkelijk voor je. Met één vast aanspreekpunt en een goed doordachte planning zorgen wij ervoor dat alles vlot verloopt. Efficiënt en met aandacht voor kwaliteit, zodat jij snel kunt genieten van de verbeteringen in jouw tandartspraktijk.

Project – Orthodontie Noord (Rotterdam)

Deze orthodontiepraktijk is een waar juweeltje geworden, een omgeving waar je graag behandeld wilt worden! De kenmerkende ronde vormen vormen de eyecatcher van het ontwerp, te vinden in de behandelruimtes, receptie en zelfs in de gebogen muren. De kalme kleurenpalet, bestaande uit wit en aardetinten, zorgt voor een verfrissende en toch uitnodigende sfeer.

Voor het realiseren van jouw droompraktijk in tandheelkunde, ben je bij ons aan het juiste adres!

Project – Tandartspraktijk Keizerswaard (Rotterdam)

Uitgevoerde werkzaamheden o.a.:
– Vloeren
– Wanden
– Akupanelen
– Ontvangstruimte
– Stalen deuren
– Ontwikkeling nieuwe tandartspraktijk met 4 behandelkamers
– Complete ontwerp en inrichting door Arslan Aannemers
– Alle interieur onderdelen zijn op maat gemaakt
– Producten geleverd door @arslanwonen

Project – Jeugdtandarts (Rotterdam)

Een unieke kans uit duizenden! Jeugdtandarts opent haar 2e vestiging en Arslan Aannemers heeft het volledige ontwerp, decoratie en verbouwing gerealiseerd. Het design en de decoratie is volledig gebaseerd op haar doelgroep, namelijk jeugdig en chique.

Onze architect Kurtulus heeft er werkelijk een kunstwerk van gemaakt en de vakspecialisten hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om dit unieke project op tijd op te leveren. Met enorme trots blikken we terug.

Start met het realiseren van jouw praktijk!